Abien aikatauluja

14.1.2023

Abien ohjelmaa kevään yo-kirjoituksiin asti

TE-keskuksen info ja oppilaitosinfoja

Ke 18.1.2023 klo 11.30 - 12.00 auditoriossa kaikille abeille tarkoitettu TE-toimiston info.
Ti 17.1.2023 klo 12 Vihreillä portailla Tunin Tietojohtamisen opinnot esittäytyy
Pe 20.1.2023 klo 12 Vihreillä portailla Tampereen yliopiston Kauppatieteen opinnot

Tentit

Ilmoittautuminen to 19.1.2023 mennessä Wilman Kyselyt kautta. Tentteihin tai aineen oppimäärän kertauksiin osallistuminen on mahdollista aineissa, joita kirjoittaa tänä keväänä. Tentit pidetään lukulomalla. Kun ilmoittautumiset on vastaanotettu, tehdään tenttiaikataulu, joka julkaistaan ennen lukulomaa. Lisätietoja antavat aineenopettajat.

YO-koeinfo

Ma 23.1.2023 klo 11.30 - 12.15 auditoriossa kevään ylioppilaskirjoituksiin osallistuville. Myös kaksoistutkintolaiset.

Tasa-arvoisuus- ja yhdenvertaisuusluento + kysely

Ke 25.1.2023 auditoriossa koko koululle tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuuteen liittyvä luento klo 11.45 - 11.15. Seuraavan oppitunnin alussa tehdään aiheeseen liittyvä kyselytutkimus.

Preliminäärikokeet

Abit ja muut ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvat,

tulevana koeviikkona teidän äidinkielen, englannin ja matematiikan kurssien kokeet järjestetään ylioppilaskirjoituksiin valmentavina kuuden tunnin preliminäärikokeina. Tämä tarkoittaa, että näiden ns. kertauskurssien kokeet ovat tavallisesta koeviikkorakenteesta poikkevasti seuraavina päivinä:

• Ma 30.1. äidinkieli
  • Ti 31.1. englanti
  • Ke 1.2. matematiikka

Kaikki kokeet ovat liikuntasalissa klo 8.45-15.00.

Maanantain kokeisiin osallistuvat opiskelijat hakevat tuolit ja pyödät auditorion läheisyydestä. Pöydät ja tuolit palautetaan auditorioon keskiviikon matematiikan preliminäärin jälkeen.

Huomioikaa, että teillä on myös mahdollisuus hakea evästä Pikkolan ruokalasta preliminäärikokeisiin ennen koetilaisuuden alkua.

Lisätietoa prelikokeiden sisällöistä em. aineiden opettajilta.

Koeviikko

Muiden kurssien kokeet tehdään normaalisti kunkin kurssin koodin mukaisessa järjestyksessä. Prelien takia tekemättömät kokeet tehdään erikseen sovittavana aikana. Tästä tulee lisätietoa.

Koeviikon koodit:

To 26.1. koodi 1
Pe 27.1. koodi 2
Ma 30.1. koodi 3 (Äidinkielen preli kertauskurssilla olleille)
Ti 31.1. koodi 4 (Englannin preli kertauskursseilla olleille)
Ke 1.2. koodi 5 (Matematiikan preli kertauskursseilla olleille)
To 2.2. koodi 6
Pe 3.2. koodi 7

Penkkarit

To 9.2. klo 8.15 - 13 penkkaripäivä lukiolla.
Aamupäviän ohjelma lukiolla abien toimesta. Penkkariajelulle lähtö tapahtuu lukiolta n. klo 11.30. Kierroksen aikataulusta tiedotetaan lähempänä lisää.

Lukuloma

Pe 10.2. - ma 13.3.2023 abiturientit valmistautuvat yo-kirjoituksiin kotona ja mahdollisiin tentteihin osallistumalla.

Kevään yo-kokeet

Koepäivina lukiolle tullaan n. klo 8. Koeaika klo 9.00 - 15.00 (-17.00). Paikkana Kangasalan lukion liikuntasali ja/tai auditorio.

Kirjoitusten järjestys:

Ti 14.3. Äidinkieli ja kirjallisuus - lukutaidon koe
To 16.3. Vieras keili, lyhyt oppimäärä (englanti, ranska, enpanja, saksa, venäjä, italia)
Pe 17.3. Äidinkielie ja kirjallisuus - kirjoitustaidon koe

Ma 20.3. Vieras kieli, pitkä oppimäärä (englanti, saksa)
Ke 22.3. Matematiikka, pitkä ja lyhyt oppimäärä
Pe 24.3. Eeaali (psykologia, filosofia, historia, fysiikka, biologia)

Ma 27.3. Toinen kotimainen kieli, pitkä ja keskipitkä oppimäärä (ruotsi)
Ke 29.3. Reaali (uskonto, elämänkatsomustieto, yhteiskuntaoppi, kemia, maantiede, terveystieto)