Miten haen?

Peruskoulun opinto-ohjaajasi ohjaa sinut hakemaan Opintopolku-sivuston kautta lukioomme.

Muista, että musalinjalle on hakusivustolla oma hakukoodi. Linjalle on lisäksi pääsykoe, jonka aikataulu sinulle ilmoitetaan erikseen. Mikäli haet musalinjalle, kannattaa kuitenkin laittaa Kangasalan lukio 2. sijalle, jotta pääset joka tapauksessa opiskelemaan kouluumme.

MUSIIKKILINJALLE TÄYTETÄÄN SAMA OPISKELUSUUNNITELMAKAAVAKE KUIN YLEISLINJALLE. Merkitse kaavakkeen yläosaan rasti musalinjan kohdalle ja musiikin valintariville ensimmäisen lukuvuoden kohdalle musiikin kurssit 1-5.

MUSIIKKILINJALLE HAKENEILLE PÄÄSYKOKEET TOUKOKUUSSA. KUTSUT TULEVAT POSTISSA HENKILÖKOHTAISESTI. Pääsykokeet ajoittuvat toukokuun toiselle viikolle.

Peruskoulun lukuaineiden keskiarvoraja meille on 7.5.

Kangasalan peruskoululaiset tekevät alustavat opiskelusuunnitelmat peruskoulun opon tai lukion opinto-ohjaajan avustuksella 9. luokan keväällä. Mikäli et saa lomaketta opoltasi, voit tulostaa opiskelusuunnitelma-  ja kurssien suositus-lomakkeen tämän sivun oikeasta laidasta.

 

Uusille lukiolaisille lähetetään hyväksymiskirje postissa.

Ilmoittautuminen vuonna 2020 kesäkuussa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

OTA MUKAAN PERUSKOULUN ALKUPERÄINEN PÄÄTTÖTODISTUS ja täytä kutsun mukana tulleet kyselyt ja tuo ne mukana ilmoittautumiseen.

Mikäli et pääse paikalle tuona päivänä ota yhteys rehtoriin.

 

MS Word -tiedostoAinevalintakortti tammikuu uusi2 ops 2019-2020.docx (17 kB)
Ainevalintakortti 2019 lukion aloittaville.