Kangasalan Lukion Vanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistys

Lukion vanhempainyhdistys toimii aktiivisesti yhdyslinkkinä koulun ja kodin välillä. Tavoitteena on tukea koulun ja sen opiskelijoiden toimintaa. Yhdistys osallistuu lukion eri tapahtumien järjestämiseen auttamalla kahvituksissa, antaa stipendejä ja avustuksia mm. opiskelijoiden opintoihin liittyviin matkoihin ja myös erilaisten kilpailujen tai turnajaisten palkinnoiksi. Vanhempainyhdistys on myös aktiivisesti mukana järjestämässä jokavuotisia Wanhojen tansseja.

Vanhempainyhdistys myöntää keväisin jo perinteisen 1000 euron stipendin lukion oppilaille käytettäväksi kulttuuritapahtumaan.

Vuoden lukiolainen -stipendi jaetaan keväisin yhdelle tytölle ja pojalle. Kaksi 100 euron stipendiä myönnetään ensimmäisen vuoden aktiivisille opiskelijoille, jotka vanhempainyhdistys valitsee oppilaskunnan ehdotusten perusteella. Vanhempainyhdistys valitsee yhteistyössä Lukion Seniorien kanssa Kunniaylioppilaan. Kaikista valituista kunniaylioppilaista on kuva lukion pääaulan seinällä.

Yhdistyksen kokoukset pidetään tavallisimmin lukiolla n. kerran kuukaudessa. Ne ovat avoimia kaikille. Kokouspäivistä saa tietoa esim. yhdistyksen puheenjohtajalta.

Hallitus 2019-2020:

Tuija Mäki-Laurila, puheenjohtaja, s-posti: tuija.makilaurila@gmail.com ja puh: 0503887120

Jussi Lahdenniemi, rahastonhoitaja ja varapuheenjohtaja

Irina Avonius, sihteeri