Kangasalan Lukion Vanhempainyhdistys

Kuvassa lukion vanhempainyhdistyksen jäseniä.
Vanhempainyhdistys on monessa lukion tapahtumassa mukana, mm. kahvituksen järjestämisessä Wanhojen tansseissa.

Vanhempainyhdistys

Lukion vanhempainyhdistys toimii aktiivisesti yhdyslinkkinä koulun ja kodin välillä. Tavoitteena on tukea koulun ja sen opiskelijoiden toimintaa. Yhdistys osallistuu lukion eri tapahtumien järjestämiseen auttamalla kahvituksissa, antaa stipendejä ja avustuksia mm. opiskelijoiden opintoihin liittyviin matkoihin ja myös erilaisten kilpailujen tai turnajaisten palkinnoiksi. Vanhempainyhdistys on myös aktiivisesti mukana järjestämässä jokavuotisia Wanhojen tansseja sekä täydentää penkkaripäivän ohjelmaa nimekkäällä kulttuuriesiintyjällä.


Vuoden lukiolainen -stipendi jaetaan keväisin yhdelle tytölle ja pojalle. Kaksi 100 euron stipendiä myönnetään ensimmäisen vuoden aktiivisille opiskelijoille, jotka vanhempainyhdistys valitsee oppilaskunnan ehdotusten perusteella. Vanhempainyhdistys valitsee yhteistyössä Lukion Seniorien kanssa Kunniaylioppilaan. Kaikista valituista kunniaylioppilaista on kuva lukion pääaulan seinällä.

Yhdistyksen kokoukset pidetään tavallisimmin lukiolla n. kerran kuukaudessa. Ne ovat avoimia kaikille. Kokouspäivistä saa tietoa esim. yhdistyksen puheenjohtajalta.

Yhdistyksen toimintaa voi tukea vapaaehtoisella jäsenmaksulla 10€ tilille: FI95 5104 0020 1319 79


Vanhempainyhdistyksen jäseneksi voi liittyä tästä linkistä aukeavalla lomakkeella https://forms.gle/TGA6Dv3nHsbkfYZj7


Täyttämällä tämän lomakkeen liityt Kangasalan lukion vanhempainyhdistys ry:n jäseneksi. Liittyminen ja jäsenyys on maksutonta. Rekisteri- ja tietosuojaseloste: https://drive.google.com/file/d/1MPYH8fqxgu8-Topuiksz-hzlaXuXmLT9/view


Jäsenyys ei edellytä aktiivista osallistumista itse toimintaan, mutta antaa yhdistyksemme toiminnalle painoarvoa, mitä enemmän jäseniä on.


Johtokunta 2021-2022:


Tuija Mäki-Laurila, puheenjohtaja, s-posti: tuija.makilaurila@gmail.com ja puh: 0503887120

Marjut Heinonen varapuheenjohtaja

Jussi Lahdenniemi, rahastonhoitaja

Irina Avonius, sihteeri

Tiina Kuosmanen, jäsen

Asko Järvenpää, jäsen

Jyri Tervakangas, jäsen

Minna Hytönen, jäsen

Laura Nieminen, jäsen

- - - -