Lääkäri

Lääkäri

 

Opiskeluterveydenhuollon  vastuulääkäri on Heidi Rautiainen.

 

Koululääkärillä on säännölliset vastaanottoajat koululla, tiistaisin ja perjantaisin.

 

Lääkärin tehtäviin kuuluu mm. terveystarkastukset, terveysneuvonta, ehkäisy- ja seksuaaliterveyteen liittyvät asiat, mielenterveystyö, opiskelukyvyn selvittelytyö ja opiskeluhuoltoon liittyvät asiat sekä perustason sairaanhoito (esim. perussairauksien seuranta ja kontrollit, reseptin uusinnat, äkilliset sairastumiset).

 

Lääkäri tapaa kaikki 1. vuoden opiskelijat terveystarkastuksen yhteydessä. Ajan saat terveydenhoitajan tarkastuksen yhteydessä. Tytöt tarkastetaan 1. vuoden aikana ja pojat tarpeen mukaan 1. vuoden aikana tai viimeistään 2. vuonna Puolustusvoimien kutsuntatarkastuksen yhteydessä.

 

Voit myös varata lääkärille vastaanottoaikoja  terveydenhoitajan kautta.

 

18 vuotta täyttäneille selkeät sairaanhoitokäynnit ovat maksullisia. Voit joko valita terveyskeskuksen vuosimaksun (41,20 €) joka on voimassa kalenterivuoden tai käyntimaksun (20,60 €). maksut tulevat laskulla, emme käsittele käteistä rahaa.

 

Maksuttomia käyntejä ovat aina ehkäisy- ja seksuaalisuuteen, mielenterveyteen ja opiskelukyvyn selvittämiseen liittyvät asiat sekä kaikki terveystarkastuskäynnit.

 

Lääkäriin voit olla yhteydessä kaikissa terveyteen ja opiskeluun liittyvissä asioissa.