Apulaisrehtoriksi Toni Pohjanoksa

10.5.2022

Apulaisrehtoriksi Toni Pohjanoksa

Apulaisrehtoriksi 1.8.2022 alkaen valittiin Toni Pohjanoksa, FM. Tonilla on työkokemusta suurista lukioista sekä opettajana, ryhmänohjaajana että apulaisrehtorina. Apulaisrehtorina hän on toiminut Tampereen Yhteiskoulun lukiossa sekä Rauman lukiossa. Lisäksi hänellä on useamman vuoden kokemus Ylioppilastutkintolautakunnasta mm. sähköisen ylioppilaskokeen ja 2022 tutkintouudistuksen valmistelutyöstä. Hänellä on historian ja yhteiskuntaopin aineenopettajan pätevyys.

Hakijoita oli yhteensä 13, joista yksi perui hakunsa viime metreillä. Valinnassa huomioitiin hakuilmoituksen mukaisesti kehittämisorientoituneisuus, opiskelijalähtöisyys, vuorovaikutus- ja organisointitaidot, ICT-taidot, lukiokoulutuksen tuntemus, kokemus lukion opettajan tehtävistä ja erilaisista vastuutehtävistä sekä projekti- ja hanketoiminnasta.