Kirre Palmi on Kangasalan lukion 23. kunniaylioppilas

23.5.2022

Kangasalan kunniaylioppilas on vuosittain myönnettävä kunnianosoitus, joka annetaan Kangasalan lukiota käyneelle henkilölle, joka on osoittanut koulun jälkeisessä elämässään tuloksellista osaamista ja esimerkillistä elämänhallintaa. Hänen toimintansa on ollut kunniaksi koululle ja luonut uskoa tulevaisuuden opiskelijoille. 

Vuoden 2022 kunniaylioppilaaksi valittu Kirre Palmi on Helsingin yliopistosta valmistunut oikeustieteen maisteri, joka on tehnyt pitkän ja kunnioitettavan uran juristina sekä liikunnan ja urheilun parissa. Aktiivisena suunnistajanakin tunnettu Palmi kirjoitti ylioppilaaksi Kangasalan lukiosta vuonna 1980 kirjoittaen viidestä kirjoitetusta aineesta neljässä korkeimman arvosanan. Palmi on myös lukion rehtorina vuosina 1986 -1997 toimineen Eino Palmin tytär. Kangasalan seniorit sekä lukion vanhempainyhdistys valitsivat Palmin vuoden 2022 kunniaylioppilaaksi, sillä hän täyttää erinomaisesti kunnianosoituksen kriteerit ja on hyvä esimerkki tuleville ylioppilaille. 

Kunniaylioppilaita on nimetty vuodesta 2000 alkaen ja sen saajista löytyy maineikas joukko eri alojen edustajia kuten muusikko Heikki Silvennoinen (2000), toimittaja Anne Autio (2005), meloja Anne Rikala (2008) ja päätoimittaja Matti Posio (2020).  Kangasalan kunniaylioppilaista voit katsoa lisää osoitteesta kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus