Japanin valokuvauskilpailu

15.2.2021

Nyt kamera käteen ja kuvaamaan huikeita talvisia otoksia teemalla "Kiehtova Kangasala"!

Higashikawan kaupunki Japanissa järjestää taas vuosittaisen valokuvauskilpailun lukiolaisnuorille ympäri maailmaa. Tämän vuoden valokuvien teema on sama kuin viime vuonna, eli "The Charm of Our Region."

Palkintona on matka Japaniin lukiolaisten valokuvafestivaaleille 29.7.-5.8.2021. Festivaalin järjestäjää maksaa lennot Japaniin, täyden ylöspidon viikon aikana sekä valokuvafestivaalin ohjelman kolmelle lukiomme kilpailun voittajalle. Koulumme opettaja lähtee mukaan matkalle. Festivaali toteutuu tietysti vain siinä tapauksessa, että koronatilanne sallii matkustamisen. Muussa tapauksessa festivaali järjestetään virtuaalisesti netissä.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki lukiomme opiskelijat, jotka jatkavat koulussamme vielä ensi syksynä. Myös aiempina vuosina kilpailuun osallistuneet tai kilpailun jo voittaneet opiskelijat voivat osallistua. Voittajat esittelevät kuviensa kautta Kangasalaa festivaaleilla englanniksi, saavat opetusta valokuvaamisesta sekä kisaavat viikon aikana erilaisilla pienillä valokuvaustehtävillä.

Tutustu viime vuoden kilpailuun tästä:

Säännöt:
1 Kukin opiskelija osallistuu kilpailuun kahdella digitaalisella kuvalla. Koulumme lähettää Japaniin kolmen opiskelijan voittajakuvat (eli yhteensä kuusi kuvaa), joiden tulee muodostaa kokonaisuus.
2 Valokuvia ei saa olla julkaistu aiemmin eivätkä ne saa olla osallistuneet mihinkään aiempaan kilpailuun.
3 Kuvien tulee olla JPEG muodossa, resoluutio suurempi kuin 600 pixeliä.
4 Kuvat tulee palauttaa viimeistään 21.3.2021 sähköpostiini: kiti.kelloniemi@edu.kangasala.fi

Onnea kilpailuun!

Lisätietoja: