KANGASALAN LUKION UUSILLE OPISKELIJOILLE!

10.6.2020

Uusien opiskelijoiden nimet julkaistaan torstaina 11.6. Kangasalan lukion nettisivuilla. Huomioithan, että jos olet kieltänyt nimesi julkaisun yhteishakua tehdessäsi, nimeäsi ei näy listalla. Valituille lähtee myös sähköposti yhteishaussa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

 

Näin otat opiskelupaikan vastaan:

Kirjaudu Opintopolkuun ja ota opiskelupaikka siellä vastaan.

https://opintopolku.fi/wp/valintojen-tuki/yhteishaku/haku-lukioon-ja-ammatilliseen/valintojen-tulokset-ja-paikan-vastaanotto/

Saamme Opintopolun kautta tiedon, että olet vastaanottanut opiskelupaikan. Opiskelupaikka tulee vastaanottaa viimeistään 25.6.2020.

 

Kangasalan kouluista tulevat: sinun ja huoltajasi Wilma-tunnukset toimivat automaattisesti samoilla tunnuksilla kuin peruskoulussa. Jos tunnusten kanssa on ongelmia, ota yhteys kansliaan. Mikäli 1. jakson lukujärjestyksesi näkyy Wilmassa, ei erillistä käyntiä lukiolla tarvita.

 

Muualta kuin Kangasalan kouluista tulevat: Wilma-tunnuksia tehdään kesäkuun aikana ja tunnukset lähetetään sinulle ja huoltajallesi sähköpostitse. Jos 1. jakson lukujärjestys on tehty (valintakortti toimitettu lukiolle), ei erillistä käyntiä lukiolla tarvita. Jos lukujärjestys on tekemättä, voit sopia käyntiajan elokuun alussa apulaisrehtorin kanssa: tommi.helminen@kangasala.fi.

 

Mikäli haluat hoitaa koulumatkatukeen tms. liittyviä asioita jo ennen elokuuta, kanslia on avoinna 18.6.2020 saakka. Sovi käyntiaika joko puhelimitse 050-3364659 tai sähköpostitse anne.kivisto@kangasala.fi.

Kangasalan lukion kirjalista löytyy osoitteesta: https://www.kangasalanlukio.fi/opiskelijalle/

Lukuvuosi alkaa uusilla opiskelijoilla 11.8.2020 klo 9.00, kokoontuminen auditoriossa.