Syksyn 2020 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen

25.5.2020

Tässä ohjeet ilmoittautumisen tekoon lukion opiskelijoille, joilla on Wilma käytössä:

1. Täytä ensin ilmoittautumislomake (Wilma – lomakkeet – ilmoittautuminen ylioppilaskirjoituksiin) ja tallenna lomake. Ilmoittautua voi 29.5. saakka (kevään yo-kirjoituksiin osallistuneet voivat ilmoittautua 5.6. saakka).
  2. Lähetä Wilma-viesti toimistosihteeri Anne Kivistölle. Viestissä tulee lukea oma nimesi sekä aineet, jotka sinun on tarkoitus syksyllä kirjoittaa. Kielissä ja matematiikassa tulee mainita myös se, onko aine lyhyt, pitkä tai keskipitkä (ruotsi).  Laita aineen perään myös tieto siitä, onko aine pakollinen vai ylimääräinen. Wilma-viesti korvaa tänä ilmoittautumiskertana allekirjoituksen.
  3. Mainitse Wilma-viestissä sähköpostiosoite, johon voin lähettää laskun yo-tutkintoon osallistumisesta.

Korottajat, joilla ei enää ole Wilma käytössä: ottakaa minuun yhteyttä sähköpostitse: anne.kivisto@kangasala.fi, sovitaan ilmoittautumismenettelystä tapauskohtaisesti.

T: Anne Kivistö