Tiedote lukio-opetuksesta

15.3.2020

Lukion opetus 16.3.-13.4.2020

Valtioneuvosto on tehnyt 16.3.2020 linjauksen suosituksista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen, korkeakoulutuksen, vapaan sivistystyön sekä taiteen perusopetuksen järjestäjille koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi.

Oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään. Opetus ja ohjaus järjestetään mahdollisimman laajalti vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskelua, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja -ratkaisuja sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen. Järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.

---

Lukion opiskelijoiden kannalta on ensiarvoisen tärkeää varmistaa ylioppilaskirjoitusten onnistunut läpivienti.
Kangasalan lukio siirtyy etäopetukseen 16.3.-13.4.2020 väliseksi ajaksi.
Opinto-ohjaus ja oppilashuoltopalvelut hoidetaan ajanvarauksella. Opintososiaaliset edut kuten ruokailumahdollisuus säilyy. Kunkin kurssin opettaja antaa Wilman kautta toimintaohjeet opiskelijoille.