Kevätjuhlapäivän aikatauluja ja asioita

31.5.2019

Pakollinen lakkiaisharjoitus on  31.5.2019 klo 17.00 -18.30. Lakki mukaan nimi teipattuna sisäpuolelle.

Kevätjuhla alkaa lauantaina 1.6.2019 klo 9.15 (paikalla klo 8.45). Auditorioon mahtuu vain kaksi ylioppilaan vierasta (auditorion ovella kontrolli, sopikaa ketkä tulevat auditorioon). Muut juhlavieraat seuraavat juhlaa liikuntasalin puolelta.

Juhla loppuu n. klo 11.15, minkä jälkeen ylioppilaita voi onnitella koulun pihalla. Klo 11.30 ylioppilaat kuljetetaan kahdella bussilla sankarihaudoille, jossa lyhyt ylioppilaan puhe ja ruusujen laskeminen sankarihaudoille (yksi ruusu mukaan, muut jätetään omille läheisille). Sieltä kävellään Pirtille Kangasalan kaupungin kesän avaukseen klo 12.00.

Kesän avauksessa tarjotaan ylioppilaille  malja ylioppilaan ja kunniaylioppilaan puheen jälkeen. Tilaisuus Pirtillä loppuu klo 12.30. Toinen busseista jää odottamaan Pirtin viereen Kangasalantielle niitä varten, jotka vielä palaavat koululle. Ylioppilaat ovat Pirtin tilaisuuden jälkeen vapaita omiin juhliinsa.