RO-tuokiot

25.3.2019

RO-tuokio ma 25.3. klo 11.30-12 omissa RO-luokissa.

1. Koeviikko alkaa 27.3. Poissaolot ja rästit tehty ennen koeviikkoa? Muutokset 5. jakson lukkareihin opojen kautta koeviikon alkuun asti ja sitten rehtoreiden kautta. Itsenäisten suoritusten anomukset myös tämän viikon loppuun mennessä.

2. Tampereen kesäyliopisto tarjoaa kesälukiokursseja, kielten ja matematiikan kursseja lukiolaisille ja yo-kirjoituksiin valmistavia kursseja. Kurssit löytyvät osoitteessa https://tampereenkesayliopisto.fi/opiskelijalle/lukio-opiskelijoille/ Nopeat syövät hitaat, ilmoittautuminen on alkanut. Voit näyttää kurssisivun opiskelijoille ja selata kursseja malliksi, jos haluat (toimii myös aineopettajille kesäopintojen täsmäsuositteluun tietyille opiskelijoille).

3. Koeviikon jälkeen perjantaina 5.4. on aamupäivä poikkeusohjelmaa alkaen klo 8.15. Ruokatunnin jälkeen 5. jakso alkaa normaalisti klo 12.00 4-koodin tunnilla.

4. Jameran tulosta voisi myös muistuttaa, tulee silloin 5.pv. eli jakson eka päivä myymään Vesijärvi-salin eteen Kummeli -kahvion viereen kirjoja :-)

5. . Vitosjaksossa pelataan jo perinteinen säbäturnaus, johon otetaan mukaan maksimissaan kahdeksan joukkuetta. Joukkueesta viisi kerrallaan kentällä, pelataan pikkumaaleihin ilman maalivahtia. Kentällä koko ajan molempien sukupuolten edustajia. Joukkueen koko max 10 pelaajaa. Kerää kaveriporukka kokoon ja ilmoittautukaa (oppilaskunnan hallituksen jäsenille tai ohjaavalle opettajalle)! Jos et saa omaa porukkaa kokoon, ilmoittaudu silti, yhdistelemme tarvittaessa pelaajia joukkueeksi.

6. YKKÖSET: TUTORIKSIHAKU. päättyy 1.4. (tapahtuu vastaamalla WILMAviestiin, joka on tullut minulta).
Hakijoita on jo ollut, mutta vielä on tilaa. 
Hakijat saavat WILMAviestinä tiedon että heidät on laitettu ilmoittautuneiden listalle. Jos ei ole saanut tällaista viestiä, kannattaa hakemusviesti lähettää uudestaan